Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«Місце сили – це місце з особливою енергетикою. Тобто, якщо ми уявимо, що у місті чи місці, в якому ми живемо, є певний рівень енергії, то місце сили – це буде зона, де енергетичний рівень дуже відрізняється від середнього. При чому місце сили може бути як з позитивною плюсовою енергією, так і з мінусовою негативною енергетикою», - розповіла Ганна Вергелес.

Астролог сказала, що всі місця сили використовуються людьми та практиками з дуже давніх часів. В якісь моменти життя нам потрібні місця сили з позитивною енергетикою, вважає вона, а в якісь з негативною. Місця сили бувати кількох типів, підкреслила вона, та видів. Бувають природні місця сили, повідомила вона, це певні зони та точки на нашій землі, де є особлива енергія.

«Природними місцями сили можуть бути священні гори, печери та місця геологічного розлому. Наприклад, в Україні природне місце сили знаходиться на острові Хортиця, там точно через острів проходить зона геологічного розлому. І є рукотворні місця сили, які створила людина, напрацювавши там певну енергетику. Це храми, монастирі, святилища, стародавні капища, вівтарі та місця, де дуже давно і довго жили люди», - резюмувала Ганна Вергелес.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, астролог зазначив, що Назарбаєв має всі шанси піти з життя.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що астролог заявив, що як тільки Україна зустріне свій день народження 24 серпня, розпочнуться зрушення.