Про це він розповів у програмі Олександра Кочеткова «Валіза пророка».

«Міністр оборони Рєзніков нарікає на те, що військовослужбовці-контрактники одержують 10200 грн. Він планував, що у бюджеті на 2022 рік буде рівень зарплат 14300 грн. Але цю різницю у 18 млрд гривень міністр фінансів Марченко так і не зміг знайти», - зазначив Олександр Гончаров.

За словами експерта, те, що на військовослужбовців не можуть знайти гідне грошове задоволення під час заяв про можливе вторгнення Росії та державний переворот, неприпустимо.

«Це загострює обстановку. Найголовніше, що коли військовослужбовець приймає присягу, він розуміє, що будь-якої миті може загинути, тому він має бути впевнений, що у нього міцні тили, що про його сім'ю потурбуються і що держава виконає соціальні функції», - наголосив Олександр Гончаров.

На думку економіста, гідна оплата праці військовослужбовцям є надзвичайно важливою, тому що це люди, які ризикують життям та добробутом сім'ї на благо Батьківщини, тому вони повинні мати гарантії та гідну грошову мотивацію.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

«Як це так, що військовослужбовці та пенсіонери змушені йти під Верховну Раду та домагатися адекватного пенсійного забезпечення у тих реаліях, у яких вони живуть», - сказав експерт.

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Кочетков пояснив, чому Зеленський не домовлятиметься з опозицією.

Також Знай.ua повідомляв, що Владислав Оленченко розповів, коли у нашій країні буде ефективне керівництво.