Про це він розповів у програмі Олександра Кочеткова «Валіза пророка».

«Має з'явитися мала група, яка візьметься за проєкт. Її породить усвідомлення того, що тікати звідси нікуди чи втеча не розглядається. Поки командир «Титаніка» знає, що у нього прямо в капітанській рубці висить швидкісний катер із можливістю злітати та з запасами їжі, то так він до управління «Титаніком» і ставитиметься», - сказав Оленченко.

За словами експерта, керівництво нашої країни, знаючи, що у них є можливість просто втекти з країни, завжди буде безвідповідально ставитися до керівництва країною. На думку експерта, в країні може почати змінюватися якість життя, якщо у вищого керівництва не буде жодного іншого варіанту, окрім як розвиватися тут, усередині України.

«Запасних парашутів не має лишитися. Весь світ не зникне, але втекти звідси з накраденим чи навіть заробленим не вийде, бо «там» буде ще гірше», - наголосив Оленченко.

Як зазначив методолог, коли влада в Україні не представлятиме собі іншого шляху, окрім як працювати над нашою країною, то будуть хороші результати.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Новохатський заявив, що представники держави не служать народові.

Також Знай.ua публікував слова Олександра Новохатського: В Україні не виявлено української еліти.