Про це вона розповіла у своєму новому блозі на Youtube з Ноною Мусалян.

«На людину впливають зірки, світила та числа. Цифри – це божественна форма прояву світобудови. А числа – це вже форма вбрання цифр у матеріальному світі, що доступне людям у повсякденному житті. Все, що нас оточує, – це символи, ми живемо у світі сакральної геометрії та математики», - розповіла Нонна Мусалян.

Нумеролог сказала, що Піфагор стверджував, що математика – це мова Бога. Наша планета, вважає вона, це оцифрована свідомість, де інформація зберігається у вигляді чисел у Всесвіті. Умовно кажучи, повідомила вона, існує певна база даних нашої планети. Із закодованою інформацією у вигляді чисел, символів, ідей, наголосила вона, та геометричних фігур.

«Ми маємо світ форм у вигляді геометрії та світ пропорцій у вигляді математики. Тому очевидно, що наш світ сконструйовано та запрограмовано творцем. Без чисел не було б цього світу. Тому що послідовність чисел Фібоначчі та пропорції золотого перерізу застосовуються практично у всіх процесах життєдіяльності. Коли народжується людина, вона спочатку вміє рахувати і лише потім починає говорити, писати і ходити», - резюмувала Нонна Мусалян.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Нонна Мусалян наголосила, що 4 грудня буде сонячне затемнення у знаку зодіаку Стрілець.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Олександр Качура зазначив, хто такий Зеленський – це народ України та збій системи.