Про це він сказав у програмі Юрія Романенка «Романенко. Бесіди».

«Деякі кадрові рішення були правильними. Пан Резніков як міністр оборони, я вважаю, виглядає досить органічно. Принаймні, за місяць після свого призначення він уже скрізь встиг побувати: у Пентагоні був, з ізраїльтянами поговорив, з канадцями поговорив, з усіма поговорив, вирішує питання щодо оборонного замовлення. Це людина на своєму місці», - каже він.

Є якась усвідомленість, і армія це теж розуміє, продовжує політтехнолог.

«Він – начальник Генерального штабу, бойовий генерал. Принаймні ти спокійний за інституційні речі, які мають бути. За рештою моментів ідеї начебто правильні, але вони завжди кудись не туди йдуть. Наприклад, загальний посил Зеленського в державній економіці та політиці в тому, що держава має брати участь в економіці. Вона має встановлювати тренди, кудись іти. Ми повинні допомагати, зокрема державними грошима, гарантіями, як це існує у світі, а не ось цей ось ліберальний ринок, якого немає ні в США, ні в Європі», - кажи він.

Питання лише у тому, куди держава ці гроші спрямовує. Він нагадав «цю шалену історію» з ідеєю створення національної авіаційної компанії.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Щоби що? Навіщо ще одна державна компанія, коли приватні тонуть? Ви кажете, що допомагатимете Антонову, при цьому збираєтеся купити на півтора мільярди євро 20 літаків Airbus. Хлопці, ви оборзіли? Кубраков з сяючим обличчям все це розповідає. Ти що, рятувати французів хочеш? У них теж криза», - підсумовує Тарас Загородній.

Раніше Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Сергій Гайдай вважає Україну «державою імітації та обману».

Також Знай.ua повідомляв, що дипломат і громадський діяч Грігол Катамадзе вважає, що міністром оборони має бути цивільна особа.