Про це вона розповіла у програмі «Суть подій» для каналу Знай.ua.

«З 19 грудня повністю вакцинованим українцям почнуть зараховувати 1 тис. грн за програмою президента України Володимира Зеленського. Вирішити це питання потрібно протягом 4 місяців. Заступник міністра економіки Ірина Новікова повідомила, що у разі невикористання, суму буде повернуто державі», - каже Любов Завальнюк.

Журналістка нагадала, що громадянам, які отримали цю виплату, нададуть вибір, куди можна буде витратити ці гроші: купити абонемент до спортзалу чи фітнес-клубу, відвідати кінотеатр, театр, музей, концертний зал, купити квитки для подорожей усередині країни – на внутрішні авіа та залізничні рейси.

Вона зазначила, що ці категорії товарів та послуг не такі цікаві для старшого покоління, тому вони, швидше за все, не скористаються цими грошима.

«Отже, покоління моїх батьків цією 1000 не скористається, а моє – цілком можливо. Тому я роблю висновок, що така програма розрахована на молодого виборця», - вважає Любов Завальнюк.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Руслан Бортник зазначив, що весь великий бізнес ображений на Зеленського.

Також Знай.ua повідомляв, що Катерина Котенкова розповіла про обіцяну тисячу для всіх вакцинованих.