Про це він сказав в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24".

“Весь великий бізнес ображений на Зеленського. За рідкісним винятком, скажімо так. Хтось ображений за законопроєкт про олігархів, хтось ображений за те, мені безпосередньо один із наших найбільших бізнесменів у топ-10 Forbes сказав: “Ось ресурсний законопроєкт був, який ніяк не розглянуть, ось чому нас не запросити та не провести з нами діалог? Ми розповімо, ми покажемо як функціонує бізнес. Ми скажемо, що готові платити більше податків. Але лише з нами треба провести діалог”. Саме так із великим бізнесом ведуть діалог”, - сказав Руслан Бортник.

Він зазначив, що у Німеччині та США проводять зустрічі з бізнесом і ведуть з ним закритий діалог, на відміну від України.

“У нас цього діалогу немає. “Нас ставлять перед фактом, намагаються ставити нас у позу. Ну так я вже пережив чотирьох президентів”, - каже… Все ж таки треба пам'ятати, що за Зеленського два роки бізнес зростав. Два роки капіталізація наших ключових активів зростала. 30-40% олігархи давали щороку”, - додав Бортник.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сергій Доротич зазначив, що на жаль, майбутнє для ФОПів в Україні є примарним.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Дмитро Раїмов заявив, що гроші не мають значення, значення мають лише знання і те, в чому ти певен.