Про це він розповів у програмі Сергія Дойка «Особистість».

На його думку, існують речі, за які він не взявся б ні за які гроші.

«Гроші не мають значення. Значення мають лише знання і те, в чому ти впевнений. Якщо ти знаєш, як збудувати щось, то ти це можеш зробити за місяць, за рік, за день. Якщо ти матимеш ресурси для того, щоб це все побудувати, ти це зробиш. Я беруся далеко не за всіх клієнтів, бо є питання моєї іншої ідентичності, навчання та іншого, і я фізично не можу взяти всю роботу, яку мені зараз пропонують. Я тоді говорю: «Добре, давайте тоді подивимося, на якій сумі у мене око сіпнеться», - каже він.

Як зазначає гість студії, око не смикалося в нього вже давно.

«Є роботи, яких я ніколи не беру. Перша – це проти моєї держави. Тому що тут маю бізнес, тут маю власність. Немає моєї держави – немає моєї роботи та життя. А друга – це річ, пов'язана із людськими смертями, де мені некомфортно працювати. Як тільки в Україні відбувається великомасштабна ДТП чи резонансна справа, часто люди, які винні, або які їх оточують, приходять із проханням допомогти: медійно, виправити піар, вплинути на громадську думку, підтримати позицію в суді. На це ми не погоджуємось», - пояснює Раїмов.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тому що найчастіше, де є людська трагедія, з цим дуже складно працювати: «Я одразу кажу, що це не тема для розмови, і ми не переходимо до цієї розмови ні за які гроші».

Знай.uа повідомляв, що заступник головного редактора газети «Вісті» Тарас Козуб розповів про те, як працюють інсайди.

Також Знай.uа повідомляв, що Яніна Соколова розповіла про те, чи збирається ставати політиком.