Про це він розповів у програмі Юрія Подорожнього «Мотив».

Як повідомляє політолог, телебачення РФ все ще працює, але вже набагато менше впливає на українців, оскільки це вимагає наявності супутникової тарілки чи інших складних методів обходу. Принагідно він зазначає, що проросійські ідеї мали високий рівень підтримки серед українців до Революції Гідності, приблизно 50%, але сьогодні вони не мають і 20%.

Тим не менш, підкреслює Тарас Чорновіл, російська пропаганда починається тоді, коли українська влада сама себе дискредитує. «Але я б не сказав, що ми програємо восьмий рік в інформаційній війні: коли Україна змогла мобілізуватись та давала відсіч – це не був програш», - міркує експерт.

Як він розповідає, щойно українська влада діє якось не так, російська пропаганда вказує на свого авторитетного лідера і заявляє, все було би добре, якби народи поладнали. «Нічого немає гірше дискредитації української ідеї, ніж дискредитація інститутів українською владою», - підсумовує Тарас Чорновіл.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Білецький заявив, що Росія зацікавлена у захоплені України.

Також Знай.ua писав про те, що Червонописький заявив, що Росія прораховує опір українського народу.