Фрагмент свого виступу він опублікував у своєму Telegram.

«Чи планує Росія у геополітичному вимірі контролювати Україну? Так, Росія планує встановити повний геополітичний контроль над Україною у військовий спосіб», - зазначив Андрій Білецький.

За словами Андрія Білецького, наша країна, знаючи, що існує небезпека з боку РФ, повинна готувати своє населення до можливого наступу з боку агресора.

«Ми повинні відповідати на будь-яку загрозу виключно одним – фонетичним розбудовуванням сектору безпеки. Якщо говорити про конкретні кроки, які влада повинна була б робити зараз, але цього не відбувається, – це питання повноцінної розбудови територіальної оборони, яка повинна стати фундаментом та тилом для ЗСУ», - сказав Андрій Білецький.

Як зазначив Андрій Білецький, також мало б вирішуватись питання посилення українських Військово-повітряних сил, яким повинен був відданий пріоритет, але за останні 8 років не було закуплено жодної техніки.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Це прекрасно, що ми закуповуємо «Байрактари», але ми повинні були весь цей час займатись розвитком українського ВПК. Ми говорили про патронний завод, якого в Україні не існує. Не існує просто виробництва боєприпасів», - підкреслив Андрій Білецький.

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Білецький пояснив, які переваги має територіальна оборона.

Також Знай.ua повідомляв, що Віктор Шендибило розповів про законопроєкти щодо громадянства в Україні.