Про це вона розповіла у програмі «А як насправді?» з Мирославою Бобровською.

«Відбувається зниження вікового цензу до 16 років. Про це говорять не лише в Україні, про це думають і демократи у Сполучених Штатах Америки. Тому приклад очевидний і показовий», - каже вона.

У цій віковій категорії президент Зеленський має стабільний електорат, ядро, яке готове за нього проголосувати. Але ж питання: як його привести проголосувати?

«Електронне голосування ніяк не регулюється ні в Конституції України, ні виборчим кодексом України, ні за чинними законами щодо процедури обрання президента України», - зазначає експерт.

В Україні про електронне голосування ніхто нічого не говорив. Проте про це говорять у Росії, зазначає вона.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Про це говорить Російська Федерація, яка анексувала нашу Автономну республіку Крим. Вони цього року чудово провели електронне голосування, шість мільйонів зареєструвалися. Голосували у всіх точках світу. Найприкріше і обурливе для мене – я не почула від нашого МЗС різких заяв щодо того, що 31 000 виборців у Севастополі та у Криму проголосували за новий склад Державної думи», - зазначає Світлана Кушнір.

Ситуація є неоднозначною. «Ми збираємося Крим забирати чи як?», - робить висновок вона.

Знай.ua повідомляв, що Геннадій Балашов пояснив, чому змінюється поведінка народних депутатів після обрання.

Також Знай.ua повідомляв, що Тарас Загородній побачив схожість «слуг народу» з Партією регіонів: «Вони програли всім».