Про це він сказав у програмі Юрія Романенка «Романенко. Бесіди».

«Вони у багатьох речах повторюють Януковича. Партія регіонів у Києві завжди була не більше десяти відсотків. Так і у «слуг народу», вони програли всім, навіть Опоблоку, місцеві вибори. Навіть блоку Омельченка вони програли вибори! І тут вони хочуть стати. Вони на порожньому місці створюють купу проблем, які можна було не створювати», - зазначає він.

Мер Києва, за словами політолога, це не Черновецький, який вирішив питання й поїхав. Ні, він лишиться.

«Більше того, якщо навіть вони зніматимуть Порошенка за законом про олігархів з виборів, бо, за дивовижним збігом обставин, Петро Олексійович підходить майже за всіма критеріями, - ну не перейде до вас цей патріотичний електорат! Якщо далі так піде, він розійдеться між Кличком, Тимошенко та іншими. За моєю інформацією, деяка частина Європейської солідарності навіть Разумкову симпатизує, як не дивно. А ви вдаєте, що все добре», - розповідає Тарас Загородній.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Знай.ua повідомляв, що Геннадій Балашов пояснив, чому змінюється поведінка народних депутатів після обрання.

Також Знай.ua повідомляв, що Сергій Гайдай вважає, що Рада штампує закони для тіньової держави, а не для громадян.