Про це він сказав в ефірі програми “Конституційна кухня” з Геннадієм Друзенком.

“Я вважаю, що він та людина, яка прийшла не з системи, вона прийшла з шоубізнесу, і почала пізнавати, що таке влада, і як треба будувати країну. Я для себе розумію, що головне, щоб глава держави не був корумпованим. Що можу сказати сьогодні за Зеленського, що насправді я реально не бачив і не чув, щоб він брав участь у якихось схемах”, - сказав Георгій Біркадзе.

Він зазначив, що дуже складно подолати корупцію, коли 28 років із нею не боролися.

“Всі один з одним у якихось схематозах. І коли глава держави займається корупцією, то нижче ти не зможеш нікому нічого сказати. Нікому нічого пред'явити. Чи є сьогодні корупція у країні? Звісно ж є. Але не в тих масштабах, які були раніше, однозначно. І найголовніше – еталоном прикладу є наш президент”, - додав Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Олексій Толкачов запропонував провести в Україні експеримент з виплати абсолютного основного доходу.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Максим Ялі пояснив, проти кого насправді спрямована боротьба з олігархами.