Про це він розповів у програмі Олексія Толкачова “Толкова розмова”.

“Люди живуть досі у постсовку. Та частина людей, живучи в Україні, державі суверенній, з кордонами та паспортами, вони живуть у радянській парадигмі досі. Коли держава має забезпечувати. Патерналістське мислення”, - сказав Ерфан Кудусов.

За його словами, саме тому частина українців голосує за певні партії, а дехто навіть тепло ставиться до президента Росії Володимира Путіна.

“Тому Путіна тут вітають дуже багато. І вважають його великим лідером. Це ж не секрет, що проводяться соцопитування, в яких Путін для когось в Україні досі є політиком номер 1. Але це йде. Це йде з часом, це йде з кров'ю, на жаль. Але іншого, мабуть, варіанта в історії немає, щоб утвердити країну та національну ідею, патріотичну ідею”, - додав Ерфан Кудусов.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Максим Ялі розповів, чого досягає Путін, стягуючи війська РФ до кордону з Україною.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Антон Малєєв зазначив, що навряд чи таке у нас колись станеться, що військовий апарат піде проти власної держави.