Про це він розповів у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості».

«Європа дуже ображена на Америку, бо Обама їй мало займався. Сама Європа тоді й зірвала трансатлантичне партнерство. Але зараз вони ображаються на Байдена, тому що він також не займається Європою», - зазначив Олексій Попов.

За словами експерта, Байден не дуже цікавиться Європою, а його більше цікавить питання Китаю. На думку економіста, Європа насправді ніколи не поверне повністю у бік Росії, незважаючи на якесь відхилення від курсу США.

«Ці розмови, що «Давайте подивимося, що вийде! Адже Німеччина та Росія – це ідеальне поєднання». Так, дійсно це було б ідеальне поєднання, але в Німеччині немає більше таких політиків, які готові грати в це», - сказав Олексій Попов.

Як зазначив економіст, Європа реально ображена на США, що призводить до різних союзів усередині ЄС та відповідного ставлення до політики США, але до повного союзу з РФ – це не призведе.

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

Як повідомляла Знай.ua, Михайло Чаплига розповів, як працює принцип «Гольфстриму» у політиці.

Також Знай.ua публікував слова Руслана Бізяєва: З 2020 року відтік населення із країни зберігається на колишньому рівні.