Про це він розповів в інтерв’ю на каналі Остапа Дроздова й поширив на своїй сторінці у Telegram.

«У нас кажуть, що у нас агенти ФСБ, ще чогось – так в нас купа інших іноземних агентів. Грантоїди – це агенти? У всіх державах працюють всі розвідки світу, якщо є на те потреба», - заявив Анатолій Матіос.

Він зазначив, що чомусь ніхто не згадує в контексті іноземних агентів, що Dragon Capital продав «Мотор Січ», оскільки Dragon Capital - це обличчя «Української правди».

Таким чином, каже генерал-полковник, чи мав Томаш Фіала стосунок до підриву нашої національної безпеки, адже внаслідок скандалу китайські інвестори хочуть стягнути з України понад 4 мільярди доларів, а також звинувачують нашу державу у порушенні своїх прав, передбачених угодою між Китаєм і Україною про заохочення та взаємний захист інвестицій.

«А «Мотор Січ» Америка не хоче, але тепер ми маємо позов на 4,5 млрд доларів у Гаазі. То питання: де в нас агенти?», - заявив Анатолій Матіос.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Руслан Бортник розповів про події, що передували ситуації з “вагнерівцями”.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що експерт заявив, що розслідування про “вагнерівців” було предметом торгів.