Про це він розповів у новому випуску програми «Головне» на каналі MY.UA з Катериною Павловою.

«Лібертаріанство - це коли права особи вище державних, тобто право на вигоду для людини є пріоритетом держави. Наша партія виступає за монархічне лібертаріанство, тобто дуже маленька держава без економічних функцій, яка займається лише правопорядком та юрисдикцією, а економікою вона не займається. А коли економікою займаються бізнесмени та продуктивний клас, тоді починає працювати лібертаріанство», - розповів Геннадій Балашов.

Геннадій Балашов заявив, що найголовніша ідея лібертаріанства для України - це зробити найкращі у світі закони для економічного розвитку. Зараз багатий клас і заможні люди перебувають у небезпеці, бо йдуть за їхніми капіталами, упевнений він, це покоління, яке у 90-х заробило свої капітали.

«А зараз приходять європейські закони і погані люди починають використовувати ці закони в особистих інтересах. Тобто вони хочуть обібрати цей продуктивний клас, а цей продуктивний клас або їде з країни, або починає пристосовуватися до цієї системи. «Решалово» йде, величезні податки і починається розуміння, що податки головне, а їх неможливо сплачувати. І якщо ще вчора ми викручувалися ФОПами, схемами, то на сьогоднішній день всі ці лазівки закриваються. І починається «жахання» бізнесу через прокуратуру, і ми починаємо годувати прокурорів, суди і так далі, а цього не витримає ніхто», - резюмував Геннадій Балашов.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Нагадаємо, для Знай.ua Балашов розповів, що заважає людині почати більше заробляти.

Раніше Знай.ua публікував слова Балашова, що державні підприємства нереально зробити беззбитковими.