Український підприємець, політичний діяч, народний депутат України III скликання, лібертаріанець, лідер партії «5.10» Геннадій Балашов у програмі «Говори про майбутнє» розповів, що середній дохід вашого оточення формує ваш дохід. За його словами, маючи в своєму колі спілкування неуспішних людей, почати заробляти більше нереально.

«Людина пильно дивиться на гроші, як вони обмінюються в суспільстві, чи є для них гальма, чи заважає уряд, чи заважають закони – від цього залежить наше повсякденне життя. Чим вільніше ці гроші рухаються, тим вільніше людина і більше виникає у неї можливостей», - зазначив Балашов.

Як зазначив політик, гроші повинні цікавити людей, тому що людина, отримуючи будь-яку інформацію про гроші, фактичних оцінює простір і перспективи десь заробити.

«Люди ставлять питання – «А чому я не можу заробити? А чому у мене немає таких можливостей?». І тут розкривається кілька аспектів, коли ми можемо відповісти на питання – «Ось саме ти чому не заробляєш?». Тоді приходить дуже простий висновок», - підкреслив Балашов.

За словами лібертаріанця, людина повинна звернути увагу на своє оточення: де вона живе, з ким дружить, спілкується, тощо. Як зазначає Балашов, якщо порахувати середній дохід всіх ваших знайомих, можна отримати цифру, близьку до вашого заробітку.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Ти спілкуєшся з тими людьми, які рівні тобі за доходом. Якщо все твоє оточення з низьким доходом, то тобі заробити буде ніде – у тебе не відкриваються можливості», - розповів експерт.

Нагадаємо, Знай.ua публікував думку Балашова, що державні підприємства нереально зробити беззбитковими.

Раніше на Знай.ua Балашов заявив, що якщо завтра пройдуть вибори, то Зеленський виграє.