Український підприємець, політичний діяч, народний депутат України III скликання, лідер партії «5.10» Геннадій Балашов у програмі «Говори про майбутнє» заявив, що якщо завтра пройдуть вибори, то Зеленський виграє. За його словами, електорат симпатизує президенту.

«Ніхто не очікував, що у нас президентом буде актор. Ніхто не очікував, що він буде справлятися краще, ніж професійні політики, які кричать, що вони професіонали. Якщо ми говоримо про майбутнє, то ми бачимо абсолютно нову систему управління країною, тобто вони знайшли формулу, яка може бути застосована для цієї території і нашого народу», - зазначив Балашов.

За словами експерта, кожен народ дозволяє собою керувати рівно настільки наскільки народ дозволяє керувати собою, а Зеленський підібрав свій ключ.

«Ті люди, які намагаються управляти такими величезними територіями: країна все-таки 40 мільйонів населення, у кожного свої забаганки, кожне селище живе в своїй цивілізаційній парадигмі, «постсовок, совок» – все тут перемішалося, знайшли формулу, яка дозволяє досить успішно керувати цією країною», - підкреслив Балашов.

На думку політика, Зеленський володіє електоральними симпатіями, тому якщо завтра будуть вибори, за словами Балашова, Зеленський виграє. Ще, як зазначив експерт, у Зеленського є стійка більшість в уряді, яка дозволяє приймати закони.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, для Знай.ua Балашов розповів, навіщо Зеленський садить дерева.

Раніше на Знай.ua Балашов заявив, що олігархи отримали клеймо і скоро їм прийде кінець.