Український підприємець, політичний діяч, народний депутат України III скликання, лідер партії «5.10» Геннадій Балашов у програмі «Говори про майбутнє» розповів, навіщо Зеленський садить дерева. За його словами, Зеленський сформувався як політик, тому він хоче піти на другий термін, а для цього потрібні гасла – посадка дерев.

«Президент думає про наступні вибори, як будь-який дієвий політик, а за 2 роки Зеленський перетворився в політика. Раніше він говорив, що йде на один термін – це не політична заява, це – передвиборчий лозунг: люди аплодують – «Ура, на один термін, а потім його туди...», - зазначив Балашов.

Експерт навів в приклад дослідження, проведене в різних племенах, які знаходяться на стадії первісного громадського ладу. Вивчалось, як племена вибирали вождів. У деяких племенах вождів обирали на один рік, а через рік їх з'їдали. Балашов зазначив, що ніхто в такій громаді не захоче бути вождем. А в іншому племені, як розповів Балашов, вождя кожен день били палицями.

«Хто захоче бути таким вождем? Первісне суспільство задовольняє якісь свої психологічні потреби. Йому (Зеленському, - ред.) підіграє телевізор. Про що думає президент? Напевно він не думає про дерева і про те, щоб усіх посадити. Він думає, напевно, про своє місце в історії. Він за два роки став політиком, а йому трохи більше сорока, і він не збирається на пенсію в найближчі роки, а його команда чудово справляється з ситуацією (краще, ніж попередня), тому він думає про наступні вибори», - підкреслив Балашов.

Як зазначив політик, Зеленському потрібні гасла, а люди люблять, коли саджають дерева, тому він і займається посадкою, що зараз є глобальним трендом. За словами експерта, таким чином, Зеленський включає Україну в світовий тренд, і тут немає нічого поганого.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua публікував думку Балашова, що коли ви ставите завдання на майбутнє стати найбагатшими в світі, вже як мінімум ви будете десь в середині.

Раніше для Знай.ua Балашов розповів про європейський варіант розвитку України.

https://www.youtube.com/watch?v=PO7o2qYbvR4&feature=youtu.be