Український підприємець, політичний діяч, народний депутат України III скликання, лідер партії «5.10» Геннадій Балашов у програмі «Говори про майбутнє» розповів, чому важливо виходити із зони комфорту. За його словами, людина повинна винести себе за зону ієрархії, в якій знаходиться, щоб розвивати себе і збільшити свій заробіток.

«Коли ви ставите завдання на майбутнє стати найбагатшими в світі, вже як мінімум ви будете десь в середині. Наше завдання переконати людей, що вони можуть бути багатими. Люди повинні розуміти, що вони не ті, хто вони є, а ті, ким вони можуть бути. Максимум, що ми можемо – це піднятися до рівня загальної ієрархії на саму гору», - зазначив Балашов.

Балашов, фото: скріншот з відео
Балашов, фото: скріншот з відео

За словами політика, в світі існує певна ієрархія – одні країни стоять низько, інші високо, а Україну називають країною 3-го світу. Як зазначив Балашов, всі економічні показники України вкрай невтішні: середня зарплата 400 доларів, пенсія менше 100 доларів щодо.

«Всі ці параметри говорять, що країна дуже бідна. І коли ми дивимося на перспективу такої країни, ми, перш за все, заглядаємо в статистичні дані, які говорять, що тут буде втрата населення. Значить, люди будуть їхати звідси. Перспективи немає. Ми стоїмо перед дилемою – як переконати українців, що вони можуть бути найбагатшими у світі?», - підкреслив політик.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як зазначає Балашов, людина може вийти з певної ієрархії, до якої має відношення, тим самим вийшовши за зону комфорту. Наприклад, працює людина на заводі і хоче зайняти більш високу посаду, але у неї не вийде, тому що внутрішня ієрархія заводу розпорядилася так, що хтось інший обіймає цю посаду і навряд чи її залишить. Тоді людині треба вийти з цієї ієрархії (зони комфорту), і піти працювати на інший завод, більш успішний і перспективний для цієї людини.

«Відповідь одна – іноді треба виходити з тієї ситуації, в якій ви перебуваєте, буквально фізичним переміщенням. Чому людина бідна? Так місце, в якому ви перебуваєте, бідне! А як ви серед бідних станете багатим?», - розповів Балашов.

Нагадаємо, Знай.ua публікував думку Балашова, що якщо ми будемо більше отримувати, то і ціни будуть високими, а товари більш якісними.

Раніше для Знай.ua Балашов розповів про європейський варіант розвитку України.