Український підприємець, політичний діяч, народний депутат України III скликання, лідер партії «5.10» Геннадій Балашов у програмі «Говори про майбутнє» розповів, як забезпечити собі забезпечену старість. За його словами, в молодому віці потрібно відмовлятися від речей, які не мають крайньої необхідності.

«Наше молоде покоління, коли вони формують майбутнє, часто можуть забрати гроші з майбутнього капіталу і виїхати в Туреччину відпочивати або купити собі машину, коли можуть користуватися громадським транспортом. Вони не накопичують гроші, щоб придбати капітал і пасивний дохід», - зазначив Балашов.

За словами політика, ключовий момент в становленні життя людини – це теорія відмов: якщо у вас недостатньо грошей, щоб поїхати в Туреччину і накопичити капітал, вам треба вибрати капітал.

«У молодості від багатьох речей треба відмовитися, щоб сформувати щасливу старість. Фазовий перехід, що у вас не було капіталу і тут раптом з'являється капітал і починає працювати на вас – це дуже важливий момент. Навіть якщо вам починає надходити з якоїсь нерухомості хоч 500 доларів, але ви не працюєте, а там воно у вас є, тобто це гроші, які за вами закріплені, наприклад, однокімнатна квартира – це капітал», - підкреслив Балашов.

На думку політика, чим більше в Україні буде людей з капіталом, тим швидше відбудеться капіталізація країни. Як зазначає Балашов, у нас повинні бути високі ціни на нерухомість і взагалі все, тому що у нас повинна вирости купівельна спроможність.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«Якщо купівельна спроможність виросте, тоді виростуть ціни, зараз часто не пов'язують ці речі, усі хочуть, щоб падали ціни, а грошей ми отримували більше. Так не буває. Якщо ми будемо більше отримувати, то і ціни будуть високими, а товари більш якісними, тому що на ринок будуть заходити якісніші фірми», - підкреслив експерт.

Нагадаємо, на Знай.ua Балашов розповів, чому розчарувався в Порошенку.

Раніше для Знай.ua Балашов розповів про європейський варіант розвитку України.

https://www.youtube.com/watch?v=PH3PMfe-Bv0&feature=youtu.be