Лідер лібертаріанської партії «5.10» Геннадій Балашов у програмі Мирослави Бобровської «А как на самом деле?» розповів, чому розчарувався в п'ятому президенті України Петрі Порошенку.

«Я не голосував за Порошенка... Але коли він прийшов до влади, він деякі кроки робив початкові правильні. І напрямок в Європу, і проти Росії були абсолютно правильні, і тому лібертаріанці його підтримували. Надалі Порошенко показав себе як людина, яка не звертає уваги на податки, не намагається їх знижувати, а намагається впорядкувати... Загалом, допускає ті ж самі помилки, що і за часів Кучми, Ющенка і Януковича», - говорить політик.

За його словами, під час другого туру минулих президентських виборів він закликав своїх прихильників не голосувати за Порошенка, бо той «абсолютно показав себе в період свого правління».

«Порошенко в період свого правління не відмовився бути бізнесменом. Він не зрозумів, що він президент. А президент не може свій офіс перетворювати на бізнес-центр або центр із заробляння грошей в країні. Тому що тоді він нічим не відрізняється від Кучми, Ющенка і Януковича», - сказав Балашов.

Також він назвав Юлію Тимошенко «абсолютним злом» і «онукою Баби Яги». На його думку, лідер «Батьківщини» поступово перетворилася «на свою бабусю».

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

«Всі ознаки Баби Яги української у неї є. І тому як можна голосувати за уособлення Баби Яги? І ось зараз Юля демонструє абсолютно, що вона завжди проти. Баба Яга завжди проти. І ви, очевидно, побачите, що в цю ж нішу падає і Порошенко вже», - резюмував лідер партії «5.10».

Раніше Знай.uа повідомляв, що Балашов прогнозує, що населення України скоротиться до 25 млн.

Також Знай.uа повідомляв, що Балашов пояснив, як працює механізм корупції з ПДВ.