Політик, громадський діяч Геннадій Балашов у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» заявив, що українці будуть мігрувати до країн з більшою заробітною платою.

«Ми побудували європейську країну, у нас будуть чудові дороги, тільки їздити будемо не ми, а європейці. Тому що вони ж будують для своїх корпорацій зручну країну», - говорить політик.

Балашов додав, що всю історію людства людство мігрувало на більш якісні території. За його словами, громадяни України будуть мігрувати до країн, де можна заробити.

Також він розповів, чи є шанс зберегти Україну для українців.

«Тут буде непогана медицина, хороша поліція, хороший говермент чесний, чесний міністр буде... Але людей залишиться 25 мільйонів. Тому що ви не зможете заробити свій первинний капітал при існуванні податку на додану вартість 20%, митних зборів, які зараз 32% при ввезенні будь-якого товару. І таким чином ви з нуля не можете стартанути. Коротше, для українців стануть неможливі демократичні процедури в їх злиднях. Тому вони будуть просто міняти країну, де можна буде отримувати більшу заробітну плату, а не формувати свій власний капітал. Тобто вони будуть відчужені від можливості сформувати свій капітал на своїй території», - резюмував Балашов.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, що Чаплига розповів про принципи роботи ЗМІ.

Також Знай.uа повідомляв, що Загородній пояснив, як «соросята» розтягують органи влади.