У програмі «Говори про майбутнє» український підприємець, політичний діяч, народний депутат України III скликання і лідер партії «5.10» Геннадій Балашов заявив, що в цій війні олігархи зазнали поразку.

Як зазначає гість програми, олігархічні канали зараз почали говорити про несправедливість і неправильність дій влади щодо них. А це означає, пояснює він, що влада змогла завдати їм удару.

«Значить, смерть олігархату близька, раз завили собаки. Олігархи, насправді, пр****ли країну корпораціям: ви не змогли зібратися, скасувати податки для себе, для людей щось зробити корисне і про****ли країну – тепер корпорації заходять і вас виганяють», - стверджує Балашов.

Він також зазначає, що великі корпорації не матимуть жодної вигоди від співпраці з олігархами, а відтак і почався процес витіснення монополій олігархів. Підприємець також переконаний, що олігархам доведеться пережити 5 етапів прийняття цієї деолігархізації: спершу відторгнення, потім виказування свого гніву у ЗМІ, тоді торг, депресію та нарешті прийняття.

Водночас Балашов підкреслює, що олігархи будуть просто розгублені: не знатимуть, як діяти, і розумітимуть, що настав кінець, а всі шляхи до влади перекриті.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«За ними стежить міжнародне співтовариство, тому що «на хвіст цього кота повісили консервну банку “олігарх” і він з нею бігає”. І далі прийняття – “заспокойся, у тебе залишилося 100 мільйонів, все, живи з цим, “страждай на 100 мільйонів”», - каже депутат.

Водночас Балашов попереджає, що слово олігарх стане клеймом і не дасть їм жити закордоном, а тому доведеться залишитися в Україні.

Нагадуємо, Балашов заявив, що українці повинні думати про себе.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Балашов розповів, навіщо Зеленський садить дерева.