Про це він розповів в інтерв’ю на каналі Остапа Дроздова й поширив на своїй сторінці у Telegram.

«Скандал з Вагнергейтом є результатом нікчемної роботи інституцій, які повинні були б при наявності навіть якогось суспільного збурення виконати свою роботу. В першу чергу ДБР. Яке ТСК (тимчасова слідча комісія, - ред.), чим закінчилося хоча б одне ТСК, і хто буде вірити Мар’яні Безуглій, яка вчилась на лікаря, жодного дня не працювала медиком, але прийшла реформувати спецслужбу?», - заявив Анатолій Матіос.

На його думку, не може бути віри державі, яка уособлюється такими людьми, як Безугла. Генерал-полковник зазначив, що у держави та президента зокрема є інституції, якими вони можуть користуватися. Він додав, що президент не повинен робити роботу за всіх, попри те, краще чи гірше це виходить.

«Я говорю про системну кризу правоохоронних інституцій в державі. Під час війни є складова кулака. На війні не б’ються головою в стіну – дають в зуби. Так от, в зуби нема чим дати. У нас всі ДБР і так далі – їм би тільки на обшуки залетіти. Щоб потім що? Залетіли на обшук, щось забрали, потім пішли заплатили гроші в суд, щоб їм легалізували обшук», - заявив Анатолій Матіос.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Руслан Бортник заявив, що розслідування про “вагнерівців” було предметом торгів.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Руслан Бізяєв зазначив, що результат офшорного скандалу залежить від того, як Україна пройде цю осінь та зиму.