Про це він розповів у програмі Юрія Романенка «Романенко. Беседы».

«У мене відчуття, що демократів скоро будуть бити і не лише в США, а й в Україні, бо всі ліберальні та демократичні цілі зливаються. Усі так боялися другої парафії Трампа і жадали, що прийде демократ, який знає Україну зсередини, і в нас настане вселенське благополуччя», - зазначив Олександр Харебін.

За словами експерта, після приходу Байдена, те саме «вселенське благополуччя» не настало в Україні. Як зазначив політолог, багато людей не розуміють, що проблеми України не означають автоматично проблеми Байдена.

«У 2015 році треба було зрозуміти, що нам ніхто не допоможе, окрім нас самих. Усе, що могло статися, вже сталося з Україною», - сказав Олександр Харебін.

Як зазначив політолог, зовнішньополітична ситуація підштовхує Україну до того, що вона «їсть себе зсередини». Також, за словами експерта, сприйняття світового політичного порядку денного залежить від того, де ти сам перебуваєш.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

«Можливо, в цьому і є наша гра в тому, що коли все буде погано, то почнуться процеси об'єднання та суб'єктивізації», - підкреслив Олександр Харебін.

Політолог Олександр Харебін розповів, що президент США Джо Байден не вирішив і не вирішить усі проблеми України, а ми мали зрозуміти, що тільки ми самі можемо взятися за нашу країну.

Як повідомляв Знай.ua, Віктор Скаршевський заявив, що в Україні найпотужніша проблема з газом.

Також Знай.ua повідомляв, що Віктор Скаршевський розповів про доларовий ВВП наступного року: «Понад 190 мільярдів доларів».