Про це він розповів в інтерв’ю на каналі Остапа Дроздова й поширив на своїй сторінці у Telegram.

«Я поважаю болгар, але Христо Грозєв міг би приїхати в Ізраїль і розповідати, що правильно чи не правильно зробили спецслужби? Це неможливо. До побачення – це наша справа», - заявив Анатолій Матіос.

По-друге, зазначив генерал-полковник, незрозуміло, з якою метою він це робить. Анатолій Матіос також прокоментував суспільний резонанс навколо таких гучних скандалів. За його словами, в нашій країні все проходить під гаслами «Геть!», як це було з кожним президентом.

«А коли «Дай нам державу, державність»? «Я зробив» - коли наступить?», - каже експрокурор.

Він також прокоментував заяви Василя Бурби, який знаходиться на поверхні цього політичного скандалу. Анатолій Матіос нагадав історію Мордехая Вануну, який маючи доступ до найвищих державних секретів Ізраїлю не мав права розголошувати їх всьому світу, адже це і є національна безпека держави.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Він все розказав про ядерні об’єкти Ізраїлю, за що сидить до сьогоднішнього дня. У всьому світі працюють спецслужби. Працюють, працювали і працювати будуть. У всьому світі є вдалі і невдалі операції», - зазначив Анатолій Матіос.

Як повідомляв Знай.ua Руслан Бортник заявив, що розслідування про вагнерівців було предметом торгів.

Також Знай.ua публікував слова Михайла Чаплиги: Нам кажуть, що шістсот британських спецназівців буде чомусь розміщено в Україні.