Свою думку він висловив у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Зеленський – один з найкращих в Україні фахівців із завоювання любові та симпатії. На жаль, почуття голоду переважує те й інше. Холодильник у підсумку завжди перемагає телевізор. Справді, при Зеленському дороги стали краще, ними приємніше їздити, але про це не згадують, коли нічим платити за комуналку. Навіть ті досягнення, які вже є, не призводитимуть до зростання рейтингу, доки українці не відчують їх своїми гаманцями. Втім, останнім часом спостерігається певне зростання рейтингу президента. Але розчарування є», - каже Владислав Дзівідзінський.

До того ж, за його словами, в Україні майже не залишилося середнього класу.

«Політично активна багата частина народу зараз замислюється над питаннями: у чому майбутнє України, яке її місце у світі, які стратегічні цілі нашої держави? Поки що, на жаль, немає відповідей. А бідняки, які складають величезну більшість, замислюються над іншими питаннями: чим я наступного місяця платитиму за комуналку, на що годуватиму дітей? І у них відповіді теж немає», - зазначає Владислав Дзівідзінський.

Популярні новини зараз
Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він спрогнозував політичне майбутнє ексспікера Дмитра Разумкова.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Дзівідзінського, противники Зеленського не здатні поєднатися між собою.