Про це він сказав в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською.

Владислав Дзівідзінський зазначив, що в українській політиці існує не лише два табори.

“Якщо структурувати, то ми матимемо різні думки. Тобто це не буде “за” та “проти”. Я сподіваюся, що почнеться боротьба ідеологій нарешті. Тому що у нас є політичні проєкти лідерського типу, де любов до лідера, довіра до лідера, абсолютно прямопропорційна до політсили, яку він представляє”, - сказав Владислав Дзівідзінський.

Він зазначив, що хоч в Україні і демократія, але суспільство все одно має запит на партійні сили з авторитарним підходом.

“Бо нам потрібен лідер, який відбудував свою партію, без якого ця партія в принципі існувати не може. Сподіваюся, що почнеться конкуренція, дискусія політичних ідеологій, а найголовніше – інструментів досягнення цілей”, - додав Владислав Дзівідзінський.

Популярні новини зараз
"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

За його словами, потрібно чесно говорити про те, де ми знаходимося і наскільки складна ситуація.

Як повідомляв Знай.ua, Михайло Чаплига зазначив, що стати політиком – це майже так само, як стати художником.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Валентин Гладких зазначив, що значно більший вплив на редакційну політику та роботу журналістів надають власники.