Про це він сказав в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською.

“США поки що формально залишаються лідером західного світу. Адже Байден розмовляв з Путіним від імені західного світу, а не від себе особисто і не від імені Сполучених Штатів Америки. Він перед цим поговорив з Джонсоном, Макроном, Шольцем та прем'єр-міністром Італії. Те саме і Путін, він не від себе особисто говорив, він перед цим поговорив з Сі Цзіньпіном, прем'єр-міністром Індії, з прем'єр-міністром Ізраїлю, лідерами близькосхідних монархій”, - сказав Руслан Бізяєв.

Він зазначив, що ці сторони представляють різні концепції розвитку світу.

За його словами, у Російської Федерації немає проблем з Китаєм, вони є лише у США.

“Суперечності адміністрації Байдена з Китаєм мають більше ідеологічний, ніж економічний характер. Тому що жодного реального руху для того, щоб порушити торговельно-економічний баланс між Китаєм і США, не зроблено за практично рік з моменту перемоги Джо Байдена. Китайські компанії спокійно кредитуються на Волл-стріт. Справу Huawei зам'яли”, - додав Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Микола Волковський розповів, якими є двосторонні відносини між Україною та США.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Олег Старіков розповів, чи буде зустріч Зеленського та Путіна.