Про це він сказав в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською.

“Ситуація зараз біля України складається дуже тяжко. Те, що президент Зеленський висловив намір зустрітися із президентом Путіним, я вважаю, це добре. Тому що поганий мир кращий за хорошу таку бійку або війну, де гине в день від 5 до 10 тис. людей”, - сказав Олег Старіков.

Він зазначив, що у разі широкомасштабної війни Росії з Україною, така кількість людей помиратиме за день, а поранених буде вчетверо більше.

“Чи захоче президент Путін зустрічатися з Зеленським?.. На превеликий жаль, зустрічі удвох не буде. Це моя суб'єктивна думка. Зустріч, можливо, буде у Нормандському форматі, зараз тим більше новий федеральний канцлер”, - додав Олег Старіков.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ерфан Кудусов пояснив, чому багато українців не усвідомлюють війну в країні.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Тарас Чорновіл заявив про зустріч Байдена з Путіним: "Дошантажувався - зустріч відбулася".