Про це він сказав в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською.

“На мою думку, після того, як у вересні Володимир Зеленський і Джо Байден зустрічалися у Вашингтоні, після того, як Володимир Зеленський був на Генеральній Асамблеї ООН в Нью-Йорку – можливо, покращилися наші двосторонні відносини. Але завжди потрібно йти і розвиватися, намагатися ще більше і більше ці двосторонні відносини покращувати”, - сказав Микола Волковський.

Він зазначив, що Російська Федерація завжди буде робити все можливе, щоб Україна не стала повноцінним членом в НАТО.

“Потрібно спостерігати, яким чином будуть розвиватися наші двосторонні відносини між альянсом, Україною та Офісом президента… Можна говорити про те, що українська тема на організації безпеки співробітництва в Європі підіймалась повністю. Навіть в факті того, що проводилися генеральні асамблеї, виступали всі 57 країн”, - додав Микола Волковський.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Максим Ялі пояснив, чому інформаційна хвиля про загрозу російського вторгнення в Україну розпочалася у США.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Руслан Бізяєв розповів, що може сказати про те, що Мінські угоди померли.