Про це вона розповіла у новому випуску програми «Головне» на каналі MY.UA з Катериною Павловою.

«Одразу за пів години після переговорів Байдена з Путіним стало відомо, що в оборонному бюджеті США забрали пункт про санкції. І зверніть увагу, що в офіційних пресрелізах про те, що зняли санкції не лише з «Північного потоку-2», а й із 35 росіян, не сказали жодного слова. Але про це написали всі ЗМІ і цю інформацію поширили інші люди. Одна зі знакових заяв Путіна, це коли його безпосередньо запитали, чи збирається він вдиратися в Україну, він прямо не відповів і сказав, що це провокаційне питання», - розповіла Ірина Тиран.

Експерт сказала, що Байден сказав дуже багато речей про НАТО, що НАТО «вписується» у військові дії тільки за членів НАТО.

«За зняттям санкцій стоять економічні відносини двох супердержав, і вони завжди превалюють над якоюсь політичною складовою. І не лише США це стосується, а й Європи, достатньо подивитися на «Північний потік-2». І як би в Європі не любили і не підтримували Україну, якщо йдеться про гроші та інтереси їхніх громадян та країн, завжди переможе останнє. І тут навіть нема на що ображатися, і я вважаю, що це правильно, коли керівник держави думає насамперед про своїх громадян, а потім уже інші країни», - повідомила Ірина Тиран.

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Владислав Соболевський пояснив, у чому небезпека Північного потоку-2 для України.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Олег Семінський зауважив на непомірно роздутий штат працівників НАК Нафтогаз та газові можливості України.