Про це він розповів в ефірі телеканалу «Україна 24», фрагмент якого опублікував на своїй сторінці у Telegram.

«Нащо придумувати те, що є, і яке не виконується? Фактично має бути не кодекс етики можновладців, а має бути тиранія закону», - вважає Анатолій Матіос.

Він пояснив, що в такому разі при будь-якому порушенні посадовець повинен негайно відповісти за законом, а не відбутися засудженням якої-небудь Громадської ради, яка створена з таких самих в більшості людей. Вони, за його словами, ніколи ніде не працювали, але чомусь монополізували для себе право судити інших не опосередковано сам на сам, а натовпом на широкий загал.

«Тому не має значення все, що зараз відбувається в системі органів державного управління – конкурси, комісії, заслуховування, доброчесності – багато слів і мало діла. Це немає жодного значення. Є політична воля для тиранії закону – значить, буде закон. Нема політичної волі – буде одне бла-бла-бла», - заявив Анатолій Матіос.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Анатолій Матіос наголосив на неприпустимості розголошення відомостей державної таємниці.

Також Знай.ua повідомляв, що Анатолій Матіос заявив про системну кризу правоохоронних інституцій в державі.