Про це він сказав в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською.

“За два місяці рейтинг президента не падає. 25% у нього як було... Так 25 і стоїть. За два місяці ми бачили, скільки всього на нього виливалося. Він винний був у всьому: у війні, у мирі, у тарифах, у нестачі вугілля тощо, але 25 стоїть. Відповідно опоненти президента шукають, у чому ще звинуватити. Наступна серія буде, напевно, про інопланетян, у нього хвіст, як у ящера, чи ще щось”, - сказав Ігор Попов.

Він зазначив, що надалі продовжиться поливання брудом Володимира Зеленського, але електорального ефекту це не матиме.

“Придумуватимуть нове, бо старе все не працює. І розкрутити одного політика, який буде головним опонентом Зеленському – поки що не вдалося. Тобто у новорічні свята ми йдемо з одним політичним лідером та зі скривдженими олігархами”, - додав Ігор Попов.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Владислав Дзівідзінський зазначив, що останнім часом спостерігається деяке зростання рейтингу президента.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Руслан Бізяєв розповів, на які геополітичні концепції поділено світ.