Про це він сказав в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24".

“Велика радість, що у нас таки існує свобода слова, й інформаційна влада одна з найсильніших в Україні. Тому що на сьогодні саме камера, яка дозволяє зафіксувати зловживання владою і надалі надати цьому матеріалу загального розголосу, є більшим інструментом, ніж усі суди, вся правоохоронна система, вся робота спецслужб”, - сказав Владислав Дзівідзінський.

Він зазначив, що сьогодні чиновники більше бояться камер активістів чи правоохоронців, аніж судової системи.

“У країні існує четверта влада, що діє. На жаль, ця влада не регламентується чітко законами, точно не має своїх силових структур… ЗМІ – це у нас та інституція загалом, яка грає на користь громадськості”, - додав Владислав Дзівідзінський.

За його словами, президенту України Володимиру Зеленському вдалося за допомогою медіа здобути великий обсяг влади. Але якщо медіа намагатимуться контролювати, то результат може бути зворотним.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

“Точка кипіння у ЗМІ зараз наростає. Я точно знаю як людина, яка бачить і з боку глядачів, і зсередини. Журналістська спільнота зараз уже на межі”, - наголосив політолог.

Як повідомляв Знай.ua, Валентин Гладких зазначив, що значно більший вплив на редакційну політику та роботу журналістів мають власники.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Ярослав Макітра заявив, що якби політик говорив гарні речі, і це не давало б результату, він би їх не говорив.