Про це він розповів у новому випуску програми «Акценти» з ведучою Тетяною Резвін.

«У бесіді Байдена з Путіним відчувалася повна підтримка територіальної цілісності України. Я про це почув навіть під час перемовин Блінкена та Кулеби на ОБСЄ. Для України зараз важливо зрозуміти той факт, що США, Великобританія, і Польща для нас є стратегічними союзниками. Важливо зосередитись на тому, що з 1 січня головуючою країною ОБСЄ стане Польща. І це ще більше дасть нам не тільки в форматі Україна-Польща говорити, а також у форматі Україна-Польща та ОБСЄ», - розповів Микола Волковський.

Політолог сказав, що ОБСЄ працює на рівні міністрів закордонних справ, і міністр закордонних справ Польщі зараз буде з 1 січня головою ОБСЄ. Які будуть відносини надалі між США та Росією поки невідомо, вважає він, але можна сказати з впевненістю, що США до кінця підтримуватимуть територіальну цілісність України. Навіть з союзниками Байден поговорив, повідомив він, щоб вони теж продовжували вести політику територіальної цілісності України та перешкоджанню будь-якої гібридної, економічної та інформаційної війни РФ проти України.

«З приходом Байдена на президентський пост підтримка співпраці Білого дому з Україною виросла та збільшилась кількість офіційних візитів. У нас був негативний досвід з адміністрацією Трампа, коли на українців дивилися трішечки з підозрою, бо саме завдяки кейсу України був тоді призначений імпічмент Дональду Трампу. Вони вважали колючою Україну, тому треба думати, перш ніж що казати. І сенатори, і конгресмени тоді побоювались відвертих перемовин з Україною. Зараз ми знаємо, що сенатори та конгресмени дуже часто приїздять до України», - резюмував Микола Волковський.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ерфан Кудусов пояснив, чому багато українців не усвідомлюють війну в країні.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Тарас Чорновіл заявив про зустріч Байдена з Путіним: "Дошантажувався - зустріч відбулася".