Про це він розповів у своєму блозі.

«Українці народ хитрий, вони все швидко зрозуміли, тому ніхто гроші не несе. Уже два місяці проходить податкова амністія і принесли близько 200 млн гривень, копійки в межах країни. Українці розуміють, що вірити владі – це собі дорожче: ти розкриєшся і буде більше проблем», - наголосив Тарас Загородній.

За словами експерта, влада за допомогою податкової амністії хоче залучити до економіки 20 мільярдів гривень, але, виходячи із нинішньої ситуації, навряд чи вдасться це зробити.

«Що робить наша влада? Вона починає традиційно лякати українців. Міністр фінансів заявив: «А ось тепер після того, як ви не розкрилися, ми запроваджуємо непрямі оцінки вашого майна», - наголосив Тарас Загородній.

Як зазначив політолог, непряма оцінка майна шукатиме активи, які були отримані з тіньового джерела, і у разі виявлення таких, нараховуватиметься додатковий податок.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Скільки хочуть, стільки й намалюють. Якщо ви якось там виплатили за квартиру за 10 років, то вони вам намалюють додатковий податок як мінімум на 20% вартості квартири», - сказав Тарас Загородній.

Як повідомляв Знай.ua, Тарас Загородній назвав досягнення та провали державної політики.

Також Знай.ua повідомляв, що Максим Ялі розповів, навіщо Росія збільшує градус напруги на кордоні з Україною.