Про це він розповів у новому випуску програми «Головне» на каналі MY.UA з Катериною Павловою.

«Застосування санкцій цілком можливе, і на сьогодні вже ніхто не може говорити, що цього не може бути в принципі. Навіть сама Росія розуміє і вже, здається, потихеньку готується до того, що санкції можуть застосувати. Але за великим рахунком головне питання в тому, що чи дійсно ми є для США тією країною, яку вони готові так завзято підтримувати, як би нам хотілося. Треба розуміти, що політика вже понад сто років вийшла за межі національних кордонів», - розповів Владислав Дзівідзінський.

Владислав Дзівідзінський сказав, те, що ми колись обговорювали як глобалізацію чи транснаціональні якісь процеси, які відбуваються на сьогоднішній момент, це вже реалії. До розпаду Союзу був біполярний світ, який став однополярним з гегемонією США, повідомив він, свою економічну чисельну міць нарощує Китай. Але свою геополітичну міць хоче повернути Путін, вважає він, і вся його епоха знаменується тим, що він намагається вивести Росію на той самий рівень, на якому був Радянський Союз.

«Путін однозначно хоче змусити весь західний світ зважати на себе і спілкуватися на рівних, як з одним з головних учасників або навіть на рівень вище за багатьох учасників західного світу. І домагається він цього з огляду на те, що поки що не може зробити це за рахунок економічної потужності, силовими методами. За великим рахунком, хтось називає Путіна хуліганом, а хтось іншими словами зневажливими вуличного жаргону, але я б назвав його провокаторам. Путін дуже часто провокує західний світ та перевіряє його на міцність», - резюмував Владислав Дзівідзінський.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кочетков заявив, що Кремль хоче зробити з України другу Білорусь.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв пояснив, що потрібно зробити перед тим, як реінтегрувати Мінські угоди.