Про це він розповів у програмі «А як насправді?» з Мирославою Бобровською.

Як зазначає експерт, керівництво РФ і надалі наполягає на канонічній частині Мінських угод. Тим не менш, підкреслює Руслан Бізяєв, «Мінськ», по суті, мертвий, що розуміють усі і Росія зокрема, а альтернативи натомість немає. «Для того, щоб щось поховати, треба паралельно створити щось робоче», - каже він.

Окрім цього, додає політолог, перед реінтеграцією «Мінська» необхідно розв’язати масу проблем – і гуманітарних, і ідеологічних, і економічних. «З моменту підписання Мінських угод, наскільки я розумію, був негласний консенсус наших еліт. Плюс – позиція наших західних партнерів. Плюс відсутність наразі реальної робочої альтернативи», - міркує він.

А розпочати, каже Руслан Бізяєв, варто з переговорів з РФ, а там зараз застій, оскільки і Тристороння контактна група, і Нормандський формат мертві.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв розглянув перспективу запровадження нових американських санкцій проти Росії.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, на які геополітичні концепції поділено світ.