Про це він розповів у новому випуску програми «IN.KYIV» з Катериною Павловою.

«Не допускати того, щоб на дорогах були порушники, можна, змінюючи менталітет. І в перспективі ми можемо мати успіхи, роблячи п’яне керування непопулярним та дуже поганим явищем. Щоб те покоління, яке зростає зараз, розуміли, що п’яний водій являється злочинцем. Треба працювати з менталітетом і основна задача ЗМІ, соціальних медіа та профільних міністерств не допустити цього», - резюмував Владислав Антонов.

Владислав Антонов сказав, що треба працювати не тільки по трупах, коли загинуло три людини і ось давайте щось зробимо. А треба обов’язково, підкреслив він, працювати превентивно з населенням. І, звичайно, покарання має бути в залежності від того, в якому стані була людини, вважає він, скільки вона випила, і які наслідки такого керування. У нас зараз вважається, повідомив він, п’яний водій – це у кого 0.2 проміле і більше.

«Тому виявляється, що з точки зору українського законодавства різниці немає, що у водія 0.2 або 2.2 проміле. Я вважаю, що потрібно трошки підняти цю планку і ввести градації. Наприклад, якщо у вас 0.5 проміле, ви платите гроші і вас можуть на якийсь час позбавити водійського посвідчення. А якщо у вас 1.5 або 2.0 проміле, то це вже злочинне і усвідомлене вживання алкоголю, тому за це потрібно карати ув’язненням, вилученням автомобіля і позбавленням водійського посвідчення на більш тривалий термін», - резюмував Владислав Антонов.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Андріюк розповів, хто є найбільшим хамом на дорогах Києва.

Також Знай.ua писав про те, що Береза назвав затори найголовнішою проблемою Києва.