Свій коментар він у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«2014 не породив «тітушок», вони існували й раніше. Але раніше вони перебували поза політикою, діючи у складі структур організованої злочинності. Такі знедолені пацани без життєвих перспектив йшли до спортзалів ще в Радянському Союзі. Чим гірше живе країна, тим більше таких хлопців. «Тітушки» відчувають свою безкарність, знаючи, що діють заодно з поліцією. Мені, чесно кажучи, гидко це бачити – гидко ще й тому, що при цьому влада безсоромно мордує журналістів. І щоразу, коли десь з'являються «тітушки», одразу виникає думка, що це – не випадково, що з ними все було застережено заздалегідь», - зазначає Сергій Шабовта.

Він поділився своїм досвідом спостереження таких людей.

«Тітушки», як «зірки», працюють на телекамери. Недарма вони практично не діють у малих містах, навіть на Київщині – там немає телекамер, немає постановки, там не платять гроші. Я все ж таки сподіваюся, що одного разу правоохоронці розберуться з ними», - каже Сергій Шабовта.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він прокоментував обставини смертей нардепа Антона Полякова та мера Кривого Рогу Костянтина Павлова.

Також Знай.ua повідомляє, що Шабовта висловив свою думку щодо процесу обміну полоненими.