Про це вона розповіла у програмі «Суть подій» на каналі Знай.ua.

Любов Завальнюк нагадала про одну з найбільш обговорюваних новин грудня – про дідуся, який збирав хліб біля пам'ятника Жертвам Голодомору. Вона зазначила, що у мережі пенсіонера дуже критикували, як і депутата Миколи Тищенка, який на той час робив селфі на тлі пам'ятника. При цьому, каже журналістка, ніхто не поцікавився, чому пенсіонер так вчинив і ніхто не подумав, чому йому нема чого їсти. Це, вважає вона, є лицемірством народу та виною влади.

«Як так відбувається, що ми, живучи в такій багатій країні, ходимо з порожніми кишенями? Жодній владі невигідно мати багатий народ. Якщо розглядати нас з вами з погляду політичних технологій, то ми – головна зброя у боротьбі за владу», - заявила Любов Завальнюк.

Вона пояснила, що голодному народу багато не треба – пообіцяти підняти пенсії, знизити тарифи, дати хліба та видовищ, і електорат готовий віддавати свої голоси за нового кандидата. Журналістка зазначила, що, незважаючи на заяви влади про високий ВВП, багатшим ніхто з нас не став, а мільйони, як і раніше, заробляють десяток обраних.

«Наша країна цього року випередила Молдову і стала найбіднішою країною Європи», - зазначила Любов Завальнюк.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Панченко розповіла, як зміняться соціальні виплати для українців у грудні.

Також Знай.ua писав про те, що Панченко розповіла про цілі створення Єдиного соціального реєстру.