Про це вона розповіла у програмі «Суть подій» для каналу Знай.ua.

Любов Завальнюк зазначила, що працівники сфери ЖКГ, а саме двірники – це люди, завдяки яким наші вулиці не потопають у смітті та зберігають чистоту. При цьому, зазначила журналістка, у більшості з них нелюдські умови роботи, не мають справних інструментів, адекватного робочого місця і навіть нормально облаштованого туалету.

Вона пояснила, що двірники не тільки метуть пил, а збирають листя, миють під'їзди, веслують сніг лопатою з 5 ранку і до вечора. За її словами, територія їхньої ділянки велика, а умов для того, щоб помити руки або переодягтися немає, також як немає місця, щоб пообідати.

«Кожен двірник – це громадянин України. Ця каста теж ходить на вибори та думає про майбутнє нашої країни. Чи думає про них депутат на місцях? Що так піариться перед виборами? Ні. Чи думає про двірники мер міста? Так, адже йому треба показати результат жителям. Глави країн на всіх рівнях думають тільки про себе та свої захмарні зарплати», - заявила Любов Завальнюк.

За її словами, якщо взяти зарплати топ-чиновників, які просто вбивають економіку нашої країни і направити дані кошти на покращення умов роботи у сфері ЖКГ, то все змінилося б: у людей і інвентар оновився б, і місце робоче покращилося.

Популярні новини зараз
570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати Штрафи від ТЦК стануть масовими: скільки чоловіків опиняться в зоні ризику Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт
Показати ще

«Чому я вирішила поговорити про тему ЖКГ? Тому що деградація у країні йде на всіх рівнях. У нас виходить так що хтось неефективно працює, займається шкідництвом в особливо великих масштабах. Хто оре цілими днями, двірників я взяла як приклад – їсти права не має. На мою думку, подібна ситуація далеко за межею людської гідності десь у моральному потойбічному світі. І вона триває вже десятиліттями новітньої історії незалежної України. Неповага до людської праці. А скільки таких несправедливо принижених людей в Україні?» – каже Любов Завальнюк.

Як повідомляв Знай.ua, Оленченко розповів, коли у нашій країні буде ефективне керівництво.

Також Знай.ua повідомляв, що Спірідонов розповів, що в Україні виникає проблема з виплатою пенсій.