Про це він розповів у новому випуску програми «Акценти» з ведучою Тетяною Резвін.

«У Гордона тепер достатньо чітка позиція, як раніше Гордон сприяв перемозі Зеленського, тепер він намагається сприяти його поразці. І зрозуміло, що вишукує співрозмовників, які будуть критичні до Зеленського, все дуже просто. Я не думаю, що безпосередньо одне інтерв’ю вплине на імідж, але вода камінь точить. Я думаю тут впливає трохи інший аспект, Богдан належить до середовища групи «Серце Зеленського», а Гордон до середовища групи «Розум», - розповів Олесь Доній.

Олесь Доній сказав, що на групу «Серце» це не вплине, а група «Розуму» безперечно поступово втрачає цю владу. Влада зробила неправильні електоральні ставки, вважає він, перша на групу «Серця» - це ті люди, які з любов’ю поставились до Зеленського, дивилися «95 квартал» та «Слугу народу». Це група першого туру, яка була з ним, впевнений він, і Богдан як раз належав до групи першого туру. Таких людей багато, повідомив він, в першому турі їх проголосувало 30%. З іншого боку, друга електоральна ставка була зроблена на політичних супротивників, підкреслив він, це група прибічників Петра Порошенка.

«У цій конструкції не вистачає найбільшої електоральної групи - групи «Розуму». Групу, яка голосувала за Зеленського в другому турі, бо вони голосували не тому, що вони дивились «95 квартал», група «Розум» голосувала за іншого президента – не за прізвище, а за моделлю поведінки», - резюмував Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Штраф за відмову від ВЛК скасують: хто уникне покарання за порушення військового обліку В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив Почнуть мобілізувати з 1 жовтня: кого чекає повістка та ВЛК Штрафи від ТЦК стануть масовими: скільки чоловіків опиняться в зоні ризику
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тарас Загородній назвав досягнення та провали державної політики.

Також Знай.ua повідомляв, що Максим Ялі розповів, навіщо Росія збільшує градус напруги на кордоні з Україною.