Про це вона сказала в ефірі програми "А як насправді" з Мирославою Бобровською.

“Це черговий PR-хід. Хоч і досить гарний. Але якщо ж повний склад фракції знімає з себе депутатські повноваження, у списку партії та у списку кандидатів, які йшли на вибори, залишаються ще наступні номери”, - сказала Оксана Бєлякова.

Вона зазначила, щоб відправити партію на вибори, їй потрібно надати понад 226 депутатів та кандидатів, а отже замість поточного складу фракції просто піднімуться наступні учасники за списком. Таким чином наступні учасники можуть просто відмовитися скласти мандати.

“Я не впевнена в тому, що крім ініціаторів хтось ще приєднається до цього флешмобу. Я дуже сумніваюся, що Юлія Володимирівна та її команда складатимуть свої депутатські посвідчення та виходитимуть з парламенту… Абсолютно не збирається здавати жодні мандати “зелена” більшість. Їм добре, вони чудово почуваються”, - додала Оксана Бєлякова.

Популярні новини зараз
З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат Школярів чекають масштабні перевірки: запитуватимуть не про вивчений матеріал По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Валерій Божик розповів, чи зараз Україна переживає парламентську кризу.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Олег Постернак розповів, від чого залежить результат наступних виборів.