Своїми думками він поділився у програмі Tiger News.

«У моїй уяві Україна через десять років – це країна, в якій комфортно. Раніше говорили – в Україні немає роботи, потім – що робота є, але мало платять, тому треба їхати до Польщі на заробітки… Але зараз умови праці в Україні не гірші, ніж в інших східноєвропейських країнах, крім Польщі, зокрема з погляду зарплат. Тоді чому українці продовжують їхати на роботу до Польщі та інших країн? Річ у тому, що в Україні зона комфорту найчастіше закінчується за дверима квартири. Ти вийшов – і бачиш, як скрізь загажено та накурено», - каже Віталій Безгін.

В інших європейських країнах, зазначає він, інфраструктура перебуває у кращому стані.

«Люди їдуть за кордон саме за комфортом. Адже, наприклад, айтівець в Україні отримує чистими на руки не менше, ніж у Німеччині. Але тут немає комфорту, цю проблему і треба вирішувати. Навіщо створюється, наприклад, UNIT.City? Саме для того, щоб змінити на краще середовище проживання. Сподіваюся, за десять років це вже буде зроблено», - каже Віталій Безгін.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він прокоментував замах на помічника президента Сергія Шефіра.

Також Знай.ua повідомляв, що Безгіну було надано жартівливе звання «Децентралізатор року».