Про це він розповів у новому випуску програми «Акценти» з Тетяною Резвін.

«Я вважаю, що Україні потрібно зміцнювати співпрацю з усіма, і це не є безпідставним. В Україні чимало державних інституцій. Починаючи з президента, на якого насамперед покладено функцію зовнішньої політики. І закінчуючи роздутим штатом МЗС, наповненим досить компетентними людьми. І у разі наявності системної роботи, бачення, державної стратегії можна розподілити великий штаб МЗС за напрямками та ефективно працювати», - розповів Владислав Дзівідзінський.

Владислав Дзівідзінський сказав, що нам, безумовно, потрібно виставляти певні пріоритети. І, як мінімум, Україна припускає величезну проблему, вважає він, втрачаючи дружбу з тими, з ким вона вже склалася природним органічним чином. Наприклад, з Польщею, країнами Балтії, і тому дипломатична зустріч Зеленського особливо тішить, повідомив він, і є надія на відновлення певного рівня дружби.

«Українська політика загалом дуже непередбачувана. Вона дуже динамічна і не підпорядковується якимось загальним трендам та законам. У нас за всю історію незалежності було менше половини повних політичних циклів, тобто мають на увазі повну каденцію Верховної Ради. Відповідно, у нас все дуже швидко змінюється, в Україні було дві Революції Гідності за короткий історичний період часу. Тому Україна є однією з найбільш непередбачуваних країн», - резюмував Владислав Дзівідзінський.

Популярні новини зараз
Штраф за відмову від ВЛК скасують: хто уникне покарання за порушення військового обліку Почнуть мобілізувати з 1 жовтня: кого чекає повістка та ВЛК Українці матимуть інтернет у відключення світла лише за однієї умови: "Якщо у них є..." Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Микола Волковський розповів, якими є двосторонні відносини між Україною та США.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Олег Старіков розповів, чи буде зустріч Зеленського та Путіна.