Колишній розвідник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Роман Червінський заявив, що твердження влади, зокрема у справі «вагнерівців», не завжди відповідають дійсності, а також одне одному.

Свою позицію він висловив в інтерв'ю журналістці Христині Бондаренко на YouTube-каналі «Христя».

«У справі «вагнерівців» брехня була від початку, а далі її ставало дедалі більше. У своєму останньому інтерв'ю Андрій Єрмак заявляв, що жодної операції українських спецслужб взагалі не було, причому він послався на президента – хоча насправді президент у своєму інтерв'ю нічого подібного не говорив. Зеленський лише сказав, що на його думку у справі «вагнерівців» наші спецслужби ні до чого, але він не казав, що це так і є. Тобто президент м'яко висловлює свою думку – він, зважаючи на все, ще не сформував свою позицію, а Єрмак жорстко формулює: це спецслужби якоїсь іншої країни», - каже Роман Червінський.

Він зазначає, що слова глави Офісу президента однозначно суперечать висновкам тимчасової слідчої комісії.

«Між іншим, слідчу комісію очолює Мар'яна Безугла – член команди президента, і вся комісія складається зі «слуг народу». У команді Зеленського хитро грають, не хочуть казати правду. Кажуть, це спецслужби іншої країни – а якої? Росії, США чи когось ще? У команді президента сьогодні кажуть одне, а завтра можуть змінити позицію», - стверджує Роман Червінський.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше експерт із міжнародних відносин та безпеки Валентин Стефанович прокоментував операцію із затримання «вагнерівців».

Також Знай.ua повідомляв, що колишній головний військовий прокурор Анатолій Матіос вказав на необхідність дотримання таємності у цій справі